Jump to content
L2 Order VS Chaos Community
Sign in to follow this  
Emerald

[GR] Συχνές Ερωτήσεις

Recommended Posts

Προσπαθώ να εγγραφώ, αλλά δεν μπορώ!

Βεβαιωθείτε ότι συμπληρώσατε σωστά όλες τις λεπτομέρειες, επίσης, όταν προσπαθείτε να καταχωρίσετε και να αποτύχετε, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος που θα σας ενημερώνει για το τι πήγε στραβά, θα διορθώσετε τα λάθη σας και θα προσπαθήσετε ξανά.

Δεν μπορώ να εφαρμόσω το έμπλαστρο!

Εάν λάβετε ένα σφάλμα που λέει ότι το αρχείο asiahm-medium.ttf δεν μπορεί να αντικατασταθεί επειδή είναι σε χρήση, αυτό είναι εντάξει, απλά αντιγράψτε όλα τα αρχεία από την ενημερωμένη έκδοση πλην του asiahm-medium.ttf και θα μπορείτε να συνδεθείτε.

Δεν μπορώ να συνδεθώ!

Προσπαθήστε να δείτε αν υπάρχουν σφάλματα στο κάτω μέρος του παραθύρου, όπως "εσφαλμένος κωδικός πρόσβασης".

Σε περίπτωση που δεν λάβετε καθόλου λάθη και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε, περιμένετε περίπου 10 λεπτά πριν δοκιμάσετε ξανά, θα μπορούσε να είναι ότι έχετε προσωρινά αποκλειστεί για πάρα πολλές εσφαλμένες προσπάθειες.

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε "εσφαλμένο κωδικό πρόσβασης", θα πρέπει να αλλάξετε ή να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας, όπως ίσως τον έχετε ξεχάσει ή εσφαλμένα, όταν εγγραφείτε.

Δεν μπορώ να αλλάξω / ανακτήσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου

Ακολουθήστε τις οδηγίες της σελίδας που επισκέπτεστε, αν υποβάλετε και λάβετε ένα popup σφάλματος, ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο, συνήθως θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Σε περίπτωση που εμφανιστεί "ο συνδυασμός που καταχωρίσατε είναι άκυρος" σφάλμα, αυτό σημαίνει ότι 1 ή περισσότερα από τα πεδία που συμπληρώσατε είναι λανθασμένα και δεν ταιριάζουν με τις αποθηκευμένες πληροφορίες του λογαριασμού.

Είναι δική σας ευθύνη να θυμάστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας όταν καταχωρίζετε και, κυρίως, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, δεδομένου ότι αυτό είναι το κλειδί για την ανάκτηση σε περίπτωση που συμβεί κάτι, δεν θα υποστηρίξω περιπτώσεις όπου οι ιδιοκτήτες ξέχασαν τα στοιχεία τους.

Ανακάλυψα τον δακτύλιο μου, αλλά εξακολουθώ να είμαι μπλοκαρισμένος

Η ανάκτηση του pincode σας δεν αποκλείει τον χαρακτήρα σας, για να ξεμπλοκάρετε έναν χαρακτήρα που έχει κλειδωθεί από πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες pincode, επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα: http://l2ovc.com/gr/unblock

Σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και 5 λεπτά για να ενημερωθεί ο διακομιστής αφού ξεμπλοκάρετε έναν χαρακτήρα.

Προσπαθώ να τρέξει το παιχνίδι και να πάρω "σφάλμα εφαρμογής"

Ορισμένα προγράμματα αντιμετώπισης ιών διαγράφουν αυτόματα το l2ovc.dll από το φάκελο του συστήματος εξαιτίας της ανίχνευσης ενός ψευδώς θετικού ιού λόγω των πρόσθετων προστασιών.

Αν συμβεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε τον ιό και στη συνέχεια να κατεβάσετε το patch μας ξανά, να το εξάγετε και να προσπαθήσετε να παίξετε.

Εάν λειτουργεί και θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον ιό anti, βεβαιωθείτε ότι προσθέσατε το φάκελο γραμμής 2 σε εξαιρέσεις κατά των ιών πριν το ενεργοποιήσετε, διαφορετικά το αρχείο θα διαγραφεί ξανά.

Προσπαθώ να τρέξει το παιχνίδι και να πάρω "Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να τρέξει κάτω από μια εικονική μηχανή"

Για να το λύσετε, μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου -> Προγράμματα και Λειτουργίες -> Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις λειτουργίες των Windows -> καταργήστε την επιλογή του σημείου επιλογής δίπλα στο Hyper-V -> κάντε κλικ στο apply, ok -> επανεκκινήστε τον υπολογιστή και δοκιμάστε ξανά.

Εάν τα παραπάνω δεν λειτουργούν, μεταβείτε στο Κέντρο ασφαλείας του Windows Defender -> Ασφάλεια συσκευών -> Απομόνωση πυρήνα -> Απενεργοποίηση ακεραιότητας μνήμης -> επανεκκίνηση του υπολογιστή και δοκιμάστε ξανά.

Αν αυτό δεν δουλέψει, πατείστε στην Έναρξη, αναζητείστε για "regedit", έπειτα επεκτείνετε την κατηγορία Computer-Υπολογιστής -> ΗKEY_LOCAL_MACHINE -> HARDWARE -> DESCRIPTION -> System, μετά στο δεξί πλαίσιο κάντε δεξί κλικ στο SystemBiosVersion και μετά επιλέξτε Modify-Τροποποίηση. Στο παράθυρο που ανοίγει διαγράψτε τα παντα ΚΑΤΩ απο το "Value Data" και πατηστε "NOBOX -1"(χωρις τα σύμβολα)πατείστε ΟΚ και μετα ξανα ΟΚ αν ακομη ενα παραθύρο εμφανιστεί,κανε επανεκκίνηση τον υπολογιστη και δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι.

Το l2.exe δεν ξεκινά

Βεβαιωθείτε ότι ο φάκελος συστήματος l2 ονομάζεται "system" και όχι οτιδήποτε άλλο (για παράδειγμα, δεν μπορεί να ονομαστεί "system2" και παρόμοια).

Διαφορετικά, το προφίλ των παραθύρων σας μπορεί να είναι κατεστραμμένο και η λύση είναι να επανεγκαταστήσετε, ωστόσο αν δεν θέλετε να επανεγκαταστήσετε τότε υπάρχει ένας μικρότερος τρόπος:

Κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή -> επιλέξτε Διαχείριση -> επεκτείνετε τους τοπικούς χρήστες και ομάδες -> κάντε κλικ στους χρήστες -> κάντε δεξί κλικ για να προσθέσετε νέο χρήστη -> επιλέξτε όνομα και κωδικό πρόσβασης και καταργήστε την επιλογή " πηγαίνετε στις ομάδες -> προσθέστε το νέο χρήστη που μόλις δημιουργήσατε στην ομάδα Administrators -> μεταβείτε στο φάκελο συστήματος l2ovc -> κάντε δεξί κλικ στο l2ovc.dll και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις ιδιότητες και στη συνέχεια στην ασφάλεια και προσθέστε τον χρήστη που δημιουργήσατε σε δικαιώματα αρχείου -> shift + right -Κάντε κλικ στο l2.exe, τρέξτε ως διαφορετικός χρήστης και συμπληρώστε τα στοιχεία του νέου χρήστη -> εκτελέστε το παιχνίδι και απολαύστε.

Έχω ξεπεράσει το μήνυμα όριο κουτιού ενώ δεν έχω κανένας χαρακτήρες στο διαδίκτυο

Αν έχετε αυτό το μήνυμα όταν προσπαθείτε να εισάγετε τον χαρακτήρα σας και δεν έχετε ήδη ένα χαρακτήρα που πρέπει να κάνετε, κλείστε όλα τα παράθυρα και ανοίξτε ξανά.

Εάν λάβατε αυτό το μήνυμα μετά από την κατάρρευση ενός συγκεκριμένου προγράμματος-πελάτη, βεβαιωθείτε ότι δεν λειτουργεί ακόμα στο διαχειριστή εργασιών.

Παίζω, αλλά έχω χαμηλά FPS ή καθυστερήσεις!

Ελέγξτε τις εντολές μας για εντολές που κρύβουν κινούμενα σχέδια, όπως το .animoff ή το .allanimoff

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία από το φάκελο addons μας, να τα αντιγράψετε στο φάκελο του συστήματός σας και να προσπαθήσετε να παίξετε ξανά.

Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις γραφικών σας στο χαμηλότερο!

Εχω critical error όταν προσπαθώ να ελαχιστοποιήσω το παράθυρο του παιχνιδιού

Αν έχετε MSI afterburner για να παρακολουθείτε την τρέχουσα χρήση επεξεργαστή/RAM/κάρτας γραφικών, όταν ελαχιστοποιείτε το παιχνίδι θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε

Προσπάθησα όλα τα παραπάνω και έχω ακόμα προβλήματα

Στη συνέχεια, κάντε ένα αίτημα υποστήριξης μέσω του PM, το οποίο περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε, να μην συμπεριλάβετε ποτέ στο λογαριασμό σας τον κωδικό πρόσβασης ή τον κώδωνα του λογαριασμού σας.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this