Sophie

Trouble opening the game

18 posts in this topic

Posted (edited)

So Im having troubling opening the game. I try launching it, get the Administrator Permision window, I accept (as I always did), and then nothing happens.

I can see a l2.exe running in the task manager. I deleted the task, tried restarting my pc, and I still have the same issue.

First time I have this problem, although I've been playing all season without any kind of problem.

Any idea how can I solve this? THX

 

EDIT: It magically solved after a couple of minutes :P 

Edited by Sophie
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol i had the same issue right now fucking weird.. its works after some minutes

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello guys, same problem here, paste ovc patch again and nothing, how can i fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, IRNL said:

hello guys, same problem here, paste ovc patch again and nothing, how can i fix it?

open l2 many times

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just got crit error, and now Im having the same problem again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

same problem too :) i replaced files from another server and then again ovc files and now works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,
First of all when i try to launch the game the l2.exe do not take any actions,
Then i try to find solution for this problem and find the topic that suggest to change the engine.dll
when i try to start game with other server engine.dll i got this error.
This is first time that i got this kind of error and problems.. 
Everything is work fine on the other servers.. Please Help..

 

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

First of all when i try to launch the game the l2.exe do not take any actions,

There was a problem earlier you can try again with a clean patch from our downloads page.

If it doesn't work you can contact me in a PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The game is not launching to me also even with new downloaded patch ... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are some initial connectivity issues, we're looking after it.

For now just try to open the game several times, it will work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solution!

For windows 10 users after the lastest windows 10 update

Go to Windows security

Add an exception for the whole l2 folder in the virus and threat tab

Also  add an exception for the l2 executable(l2.exe) in the firewall and network tab

Should work

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

You can also disable Real-time protection from windows 10 settings ( Virus & thread protection ). that worked for me.

Edited by Sponz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to change l2.exe compatibility (win xp sp2 or sp3 and so on).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Or read this topic 

and see how that works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone have to propose any other possible solutions? None of the above worked for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Mayhem said:

Does anyone have to propose any other possible solutions? None of the above worked for me.

Describe ur issue.

Make sure u have a good clean interlude client . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you have changed folder system to another name.rename it to system

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now